Tuxens kommentar til situationen i Pusher Street

Jeg er blevet spurgt om hvordan jeg forholder mig til alt den ballade omkring Christiania der foregår lige nu. Jeg kan ikke udtale mig for Christianias beboere, men jeg kan udtale mig som nyder af cannabis. Personligt synes jeg at den eneste løsning er en legalisering. For mig at se hænger Christianias historie fra day one totalt sammen med kampen for fri cannabis. Jeg ved godt jeg har sagt det tusind millioner gange før til hudløshed, men legalisering er den ENESTE løsning.

Men jeg kan selvfølgelig også se at det må være frygtelig irriterende at være christianit, og have den ballade konstant. Især når det bliver så voldsomt som nu.

Det som foregår i Danmark er en DISKRIMINATION af cannabisnydere på højeste plan, der bare bliver ved og ved. Det bliver mere og mere tydeligt at det er grænseoverskridende sjoflet at man bare nægter at snakke legalisering. Især efter det lige er vedtaget i nabolandet Tyskland.

Det jeg kan se man kan gøre er at lade Københavns kommune få lov til at lave det forsøg med fri cannabis, for at tage presset af Christiania. OG selvføgelig skal resten af landet følge efter, det er jo ikke kun hovedstaden der skal have denne gode løsning.

Når man ser justitsminister Peter Hummelgaard i TV står han hele tiden og glider uden om denne løsning. Igen tørrer han, lige som sine forgængere, den af på at en legalisering ikke vil fjerne alt kriminalitet, og nu får politiet flere “redskaber” til at stoppe nyderne og forhandlerne, og videre af samme gamle fortærskede skuffe. Det er det samme “argument” igen og igen til hudløshed. For det ikke skal være løgn siger han så at brugerne jo bare kan lade være med at gå i Gaden.

Kom ind i kampen, frigiv hampen som læge Henrik Rindom engang sagde til Global Marijuana March.

Men det er så min mening, hvis nogle vil høre den (Regeringen gider tydeligvis ikke høre den).

Klaus Trier Tuxen

Skriv et svar