Tak til arrangørene af hampemessen i Lokomotivværkstedet

Tak for til arrangørene for hampemessen i København som foregik i Lokomotivværkstedet fra 22 til 24 september 2023. For mig var det især interessant at høre om hvad der sker på Edibel fronten. Det bliver nemmere at nemmere at spise sig skæv, istedet for at indtage cannabis ved rygning.

Det er også vildt at høre om hvad der sker i Thailand og især i New York, hvor cannabisindustrien bare boomer.

Det er rart at vide at mange mennesker nu dyrker derhjemme, og det er relativt let at komme igang både udendørs og indendørs. Undertegnede håber at alle danske hjem bliver selvforsynende i den grønne fremtid der snart kommer.

Det er også livsbekræftende at høre at så mange mennesker bare har fået nok af det danske cannabis forbud, især efter skyderi i Pusher Street, og set i lyset af at alle andre lande legalisere eller afkriminalisere i større og mindre grad. Og er klar til at lave noget aktivisme mod dettte tyranni.

Kampen fortsætter, verden skal være grøn nu.

Foto: Carl Madsen

Skriv et svar