Global marijuana march i København #7

07.05.2005: Global Marijuana March i København. Det var denne gang arrangeret af Cannabisrådet. (Se: Cannabisrådet). Hampens poet THC Andersen alias Klaus Trier Tuxen, ledte årets Global Marijuana March. Der deltog cirka 1000 mennesker. Før afgang var der “Smoke in” på fristaden Christiania. Her blev der blev røget på en frugtpibe. Så gik turen til Rådhuspladsen og derefter til Christiansborgs Slotsplads, hvor bandet Bli Glad spillede. Under marchen blev der taktfast råbt “Fri hash nu”. (Politiken. 08.05.2005).

Der var taler af Frank Hedegaard (SF), Jørgen Stigsen (FHB), psykolog Kalle Birch, Jeppe Rohde (SUF), skuespiller Britta Lillesø, THC Andersen (Hampens poet), og flere andre.

Der var det år, hvor den berygtede betjent ved navn “Bjarne Benlås” var med som indsatsleder. Han var rigtig ufed at arbejde sammen med. Der var flere gange optræk til noget ballade. Blandt andet så kørte en af hans motorcykelbetjente ind i en person, der kvitterede med et spark på siden. Til sidst fik THC Andersen fik talt med “Bjarne Benlås”, og alt gik godt.

Skriv et svar