Broadcast

Hashtronaut Tuxens tale til Global Marijuana March 07 05 2022

Hashtronaut Tuxen hold taler til Global Marijuana March 07.05.2022. Det foregik i København, som ligger på planeten jorden. Pludselig afbrydes talen af en smuk alienkvinde fra to hunde planeten Sirius ...som er kommet dertil i en UFO. Hun giver to hunde planten cannabis til Hash Malaika, der er repræsentant for Dogon folket i Vestafrika. Dette folk hævder at de har fået den grønne urt fra Sirianerne. (Det sjove er at ordet "Cannabis" betyder 2 hunde på latin). Så kanaliserer et budskab om fred på jorden og fri cannabis.

Her kan du læse hele teksten:

Her er astronaut Tuxen

One step for free cannabis - one giant step for mankind.
Jeg kommer lige fra det ydre rum. Det er derfor der stadig er rumklang på.
Jeg var lige et smut forbi månen, som nogle jo siger er lavet af en grøn ost. Men der er ingen oste på månen. Heldigvis og tak for det. Puuuuuuuuuuhash.

Der er nemliog fri cannabis i universtet. Det idiotiske forbud der koster skatteyderne på jorden milliner af kroner, findes ikke der. Der er godt at være.

Frivilligt skæv i rummmet er bedre end at være ufrivilligt rumskæv.

Ved i forresten hvorfor det er svært at være cannabis forhandler i rummet?
Det er fordi man er vægtløs (der må grines).
Det er enomrt besævrligt. Man må veje ballen af på slump, og det ender altid med overvægt i kundens favør. Desuden flyver ballerne rundt når man prøver at veje af.

Grunden til at jordboerne vil til Mars, er fordi der er plads nok der til at dyke meget skunk. "Grøn Mars" bliver fremtidens superryger.

Det jeg fortæller jeg nu er ikke fordi jeg har det som mor Mette kalder "en dyb dyb hashpsykose". Det er en sand beretning fra det cannabiselskende SOgon folk i vestafrika. De hævder at de havde besøg af aliens fra planeten Sirius.De havde cannabisplanten med ned til jorden.
Sirius og dens følgestjerne kaldes "de to hundestjerner".

Ordet "Cannabis" betyder "to hunde" på latin. Dogonfolket kaldte den grønneurt for "To hunde planten". Dogonfolket kendte den følgestjerne der flyver rundt om Sirius: Moderne astronomer opdagede den først i 1970 erne. Dogonfolket vidste også at der er ringe om Saturn, måner omkring Jupiter og de kendte til "The big bang". Lidt vildt ikke?
De har lært dette af deres venner fra Sirius.

Derfor: Alien for fri cannabis, astronauter for gratis skunk.

Hvis ikke de gale og magtrliderlige verdensherskere får smadret hele jorden med deres klamme våben, så skal vi altså have fri cannabis worldvide. Lige som i resten af universet.

Selvfølgelig er der liv på andre planeter, og der er masser af søde aliens derude. Der er hamp på andre planeter og der er også mange skæve aliens. Jeg er helt Sirius.

One small step for Tuxen.

Radiosignal kommer ind fra Sirius kommer ind.

Kanalisering fra Sirius:

Her er Sirius, her er Sirius, vi kommer fra Sirius.Vi overruler lige astronaut Tuxen her.

Vi kom fra to hunde planeten. Det er rigtigt hvad Dogonfolket siger.
Vi ønsker fred på jorden. Vi ønsker cannabis legaliseret i alle lande på jordkloden.

VI ønsker jeg en forrygende Marijuana March.
Det er vigtigt i nydercannabis, for vi går snart over i den femte dimension
"Grøn sirius" - det er vores urt.
God march.
[+] Show More
1 of 12 Next