Tuxens Blog

Interessant og hampert lovforslag i det amerikanske senat

Fri cannabis føderalt.

Hvis det går igennem det frit i United bluff, ALL OVER. (Eller de enkelte stater får ihvertfald meget nemmere ved at frigive helt).

Det blev stemt om at forslaget skal op med 228 stemmer mod 164.

Kongresmedlem Earl Blumenauer (Demokraterne) siger (PS: min oversættelse): “Vi har ikke travlt med at legalisere marijuana. Det amerikanske folk har allerede gjort det. Men vi er her fordi kongressen ikke mere kan deale med den katastrofale War on Drugs, så nu må vi gøre det for de 15 millioner marijuana nydere”.

Det er nu helt frit i 15 stater, og tilladt som medicin i 38 stater.

Han sir videre: “Det er tid for kongressen at rykke nu. Vi må gøre det for resten af det amerikanske folk”.

Det har han, efter min mening så evig ret i. Hvis det går igennem bliver regeringen herhjemme nok nødt til at snakke legalisering, selv om de nok vil prøve at snakke uden om igen, igen, igen…

Kilde: www.foxnews.com/politics/house-passes-legislation-decriminalize-marijuana-federal-level?

FN flytter cannabis til medicinsk brug fra listen over de farlige stimulanser

FN flytter cannabis til medicinsk brug fra listen over de farlige stimulanser, hvor den har ligget siden Singlekonventionen fra 1961. Den flyttes fra liste 1 til liste 4. Fra “narko” til medicin.

Til ikke medicinsk brug (rekreativt brug) er den desværre fortsat klassificeret i listen over stimulanser der er “meget vanedannende og kan føre til misbrug” (Liste 1). Men det er alligevel et godt skridt på vejen mod en fuld legalisering.

For når det flyttes fra liste 1 til liste 4, kan alle da se at det er mærkeligt at det stadig er liste 1 for rekreativit brug. Cannabismodstandernes løgne bliver gennemskuet nu. 

kilde: www.vice.com/en/article/93w39d/cannabis-is-officially-a-medicine-following-historic-un-vote?fbclid=IwAR0XHlHclJwJUiD2W8fgVM5cXN54h3DZx8dv3uIEwR-g3O7JUDHfacBojTA